Last news in Fakti

3 Октомври, 2016 15:03 3 707 6

Дядо случайно се ожени за внучката си

  • брак-
  • роднини

24-годишна девойка остана шокирана от факта, че се е омъжила за ... дядо си. Тя го разбира случайно три месеца след сключването на брака, докато една вечер разглежда със съпруга си фотоалбуми от неговите младини и вижда на едно снимките баща си. Установява се, че дядо й е прекъснал всякакви контакти със семейството след развода си и поради тази причина той никога не е виждал своята внучка.

Двойката се е срещнала в сайт за запознанство. Съпругът й обяснява, че там е разглеждал снимки на много момичета, но виждайки нейната у него възникнало странно чувство. Тогава не е успял да си обясни защо тя му изглежда позната.

До встъпването в брак те на практика не са обсъждали своите роднини. Независимо от откритието, двойката възнамерява да продължи съпружеските си отношения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 но мърси

    2 0 Отговор
    Кацнала е на дедовия, както се казва.
    Извратена работа, щом мислят да продължат брака си, а за пари днешните коври са готови на всичко.
  • 2 3 14

    2 0 Отговор
    И къде тва?
  • 3 мъда

    0 0 Отговор
    Почернели или пък "мачки"т.е. китайци?
  • 4 Веселин Желязков

    0 0 Отговор
    Западни боклуци
  • 5 Ymm

    0 0 Отговор
    Може ли да знаем къде по света може да се случи това нещо, което би трябвало да е незаконно във всяка що годе нормална държава???
  • 6 бате жоро

    0 0 Отговор
    И за какво им е да го разправят на всички?