Last news in Fakti

6 Октомври, 2016 00:46 1 232 0

Кийфър Съдърланд възпя алкохола

  • съдърланд-
  • алкохол-
  • песен-
  • алкохолизъм

Актьорът Кийфър Съдърланд разнообразява снимането на филми и сериали с музика. Той наскоро издаде дебютния си албум "Down in a Hole". В първия си сингъл актьорът пее за тежка връзка, която го водела едновременно до удоволствие и болка. Въпреки първите впечатления, че става въпрос за любовна песен посветена на жена, която му е разбила сърцето, оказва се, че актьорът всъщност възпява връзката си с алкохола.

Наскоро той открехна вратата пред вътрешния си свят и обясни защо така и не се е отказал от пиенето през годините. 

"Никога не съм бил човек, който ако нещо не му е наред в живота, избира да удави мъката си в алкохола", каза Съдърланд в интервю. "Едно от нещата, които обичам да правя е да излизам с приятели и докато пием по чашка да си разказваме истории".

Чашките обаче не са били една или две... Съдърланд обяснява, че въпреки че като се върне назад вижда, че всички лоши неща са му се случвали, защото е избирал да се застоява в бара с приятелите си, той не би се отказал от пиенето.

На въпрос дали не е обмислял да спре да пие, при положение, че има проблеми в личния си живот, Съдърланд признава, че в един момент, е взел решението, правилно или не, че по-скоро ще се живее много трудно с него, но няма да се отказва от нещо, което му носи удоволствие.

"Бих излъгал, ако кажа, че не е имало моменти, когато съм се чувствал пренаситен и съм си давал сметка, че трябва да спра. Това е избор, който съм направил и аз живея с този избор", споделя Съдърланд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА