Last news in Fakti

17 Октомври, 2016 01:45 1 494 0

Осорио спипан с килограм кокаин

  • осорио-
  • кокаин-
  • арестуван-
  • летище-
  • богота-
  • наркотрафикант

46-годишният колумбиец Диего Осорио бе арестуван на летището в Богота за наркотрафик.

Бившият бранител на национален отбор по футбол е спипан в крачка от властите при опита си да внесе малко повече от килограм кокаин при качването си на борда на самолет до испанската столица Мадрид, където той в момента живее. Провинилият се скрил наркотичното вещество в плик и го напухал в гащите си, но при проверката дрогата е била открита.

Осорио заявил в полицията, че се е съгласил да пренесе кокаина, за да погаси дълг, който имал. Това не е първото подобно провинение на колубмиеца, който и през 2002 година е залавян при опит за трафик на кокаин.

Осорио има 17 мача за националния отбор в периода 1991-1995 година, като беше част от отбора на страната си на Олимпийските игри в Барселона 1992.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА