21 Октомври, 2016 00:01 3 017 3

Мъж се разведе с жена си, виждайки я без грим

  • мъж-
  • развод-
  • жена-
  • грим

Младоженецът бил заблуден от тежкия ѝ грим и изкуствени мигли

Мъж се разведе с жена си, виждайки я без грим - 1
Снимка: БТА/АР

Младоженец от Обединените арабски емирства се разведе с жена си, виждайки я без грим за първи път, информира Gulf News.

Двамата отишли да поплуват на плажа в Шарджа, но когато водата отмила грима на 28-годишната съпруга, "чертите на лицето ѝ се променили". Това стреснало 34-годишния мъж, който веднага осъзнал, че тя не е толкова красива, както на сватбата. Той я обвинил, че го е подлъгала с многото използвана козметика, включително и изкуствени мигли.

Травмираната булка отишла на психолог след развода, но вече бившият ѝ съпруг бил категоричен, че няма никакво желание да се съберат отново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Травмираната булка

    0 0 Отговор
    То и тука сме пълни с чалгарски клоуни, дето ако се измият в басейн и ше украсят водата така, че няма да се вижда дъното... правилно е направил чаршафа
  • 2 Различен

    0 0 Отговор
    Виц.

    Ами известната история!
    Бог сътворил небето, Слънцето, звездите и т.н.н. Накрая сътворил и Земята и всичко живо на нея.
    Един ден, като нямало вече, какво да прави, взел топка кал. Мачкал я цял ден из ръцете си и вечерта погледнал. Бил сътворил мъжът.
    Огледал го, огледал го и рекъл: Съвършен е!
    На другият ден взел едно ребро от мъжа, взел и малко кал, мачкал пак така цял ден и вечерта погледнал. Бил сътворил жената.
    Огледал я, огледал я и рекъл: Нищо, тя ще ходи гримирана!
    И от тогава не смее да направи нищо ново, щото не се знае, какво ще се получи!
  • 3 Huter Arjentino

    0 0 Отговор
    Ох, горкият...Той е трябвало да отиде на психолог! Все пак до смърт се е наплашил...То тяхната крехка, ранима мъжка душа, неможе да понесе толкова много...