21 Октомври, 2016 01:46 2 124 0

Фалшива виагра мори мъже

  • виагра-
  • фалшива-
  • мъже

Огромен черен пазар на виагра във Великобритания

Множество фалшиви версии на хапчета виагра се разпространяват в интернет, съобщи „Дейли Стар“.

Оказва се, че около 77% от виаграта, продавана в интернет е фалшива. Тези медикаменти представляват и значителен риск за здравето на мъжете.

Фалшификатите не преминават през проверки в агенции за здравеопазване. Медикаментите могат да бъдат замърсени с най-различни токсични съставки.

Британски организации разкриват и подробности, за това до какви проблеми за мъжете може да доведе фалшивата виагра. Може да се достигне до загуба на зрението, опасни промени в кръвното налягане и сърдечни проблеми.

Според британско изследване застрашително нараства черният пазар на виагра. През последните години във Великобритания са иззети фалшиви таблетки за около 11 млн. паунда. Това е най-големият обем от иззети подобни лекарства в страната.

В момента се водят допълнителни разследвания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА