9 Ноември, 2016 16:00 1 496 0

Момче и момиче на 7 г. със синдром на Даун - най-добри приятели завинаги (видео)

  • синдром на даун-
  • деца

Трогателно видео за неделимата връзка на две 7-годишни деца

Нежната  връзка на две очарователни деца със синдром на Даун е засената в трогателно видео, съобщава "Дейлимейл".

Уил Швагерман и Лили Маккейн, седемгодишни, стават приятели покрай тяхното състояние и вече са толкова здраво сплотени, че родителите им едва успяват да ги отделят един от друг.

"Сякаш остават с разбито сърце всеки път, когато се разделят. А когато се видят отново на сутринта, все едно не са се виждали от месеци,” разказва Ники, майка на Уил, във видеото.

И Уил, и Лили са от един и същ град в Западна Австралия и се познават от малко повече от година. Едно от любимите неща на двете деца е да правят палачинки заедно. И те, като повечето деца, често се карат и дразнят един друг, но Уил и Лили нямат никакви колебания, когато ги попитат дали ще останат най-добри приятели завинаги.

"Да!" отговарят шумно преди да избухнат в смях в края на видеото.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА