Last news in Fakti

15 Ноември, 2016 04:45 10 741 3

Орнела Мути се премести в Москва (видео)

  • орнела мути

Актрисата е влюбена в руснак

Италианската актриса Орнела Мути се премести за постоянно в Москва. Мути живее в тристаен апартамент в непосредствена близост до храма Христос спасител в руската столица.

Мути сподели пред медиите, че възнамерява да получи руско гражданство, защото се е влюбила в руснак. Тя обаче не спомена името на своя любим.

В началото на месеца артистът и колега на италианката Александър Рева заяви, че Мути възнамерява да стане руска гражданка и вече подготвя документите си за това. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обаче отрече подобна молба да е постъпила за разглеждане.

Истинското име на Мути е Франческа Романа Ривели. Тя стартира кариерата си в киното още на 15-годишна възраст и в последствие се снима в повече от 100 филма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    То Тоя нейния възлюбен много палав ще излезне като за Президент
  • 2 Qwerty

    0 0 Отговор
    Да видим колко време ще издържи там непрекъснато. Аз и давам 1 месец.
  • 3 Реалист

    0 0 Отговор
    Абе тоя Пути да не е направил старчески дом за артисти. След дебелия Сегал сега и дъртата Мути. Ми да покани и Лили да му пее