18 Ноември, 2016 00:30, обновена 27 Юни, 2022 12:23 7 285 1

Истински или симулиран оргазъм - как да го познаете (18+)

  • оргазъм-
  • симулира-
  • жена-
  • секс

Как мъжете разпознават дали симулирате оргазъм

Ако сте сексуално активна жена, шансовете да сте симулирали оргазъм са големи. Не отричайте, защото всеки го е правил. За всеки фалшив оргазъм обаче, някъде по света се достига и реален, пише blitz.bg.

Това повдига въпроса: Приятелят ви може ли да усети разликата? Как знае кога наистина сте имали оргазъм?

Забелязал ли е помръдването на малкия ви пръст на левия крак, когато достигате до оргазъм? Или пък тресенето на колената ви? Или пък странния звук, който издавате? Или пък думата, която буквално крещите всеки път?

Е, може би вашият приятел не е забелязал вашите знаци, но тези мъже определено са забелязали знаците на техните приятелки.

Ето и малките знаци и неща, които са научили през годините:

1. Цялото й тяло се тресе

„Тресе се и пъшка“

„Изглежда сякаш се гърчи“

„Моята приятелка буквално има мини-гърч и започва да се тресе и крещи“

„Краката й се стягат и, ако съм отгоре, си вдига ханша към мен и започва да се тресе. Това определено е знак!“

„Винаги мога да позная, когато приятелката ми свършва, защото или се тресе цялата или се стяга, изпъшква и понякога ме грабва и целува“

2. Губи контрол върху краката си

„Просто знаете. Чувството е различно. Краката й се тресат“

„Тя почти ме задушава до смърт с бедрата си“

3. Спира да диша

„Моята приятелка спира да диша за няколко секунди преди да достигне оргазъм. Тя е доста шумна, но преди финала става тиха, стяга се, а след това бавно започва да диша отново. Също така краката й обикновено се клатят доста по време на оргазъм.“

4. Подмокря се

„Тя става супер мокра“

„Трябва да сменяме чаршафите“

5. Издава звук

„Звучи като уплашен човек, който върви по тънък лед.“

„Пъшкането е доста сигурен знак!“

6. Умира и се връща към живота

„Спирате, когато видите душата й да напуска тялото. Не преди това.“

„Когато изглежда сякаш се нуждае от екзорсист“

7. Казва нещо

„Казва ми, когато е на ръба да свърши, когато е свършила или пък ми казва, че няма да може и да свършвам, когато се чувствам готов. Независимо от това ние се забавляваме и гледам да правя нещата, които я карат да се чувства добре. Работи доста добре!“

„Толкова дълго сме заедно, че комуникираме през цялото време. Наистина, имам чувството, че комуникираме повече по време на секс, отколкото когато не правим.“

„Благодари ми и лежи. Ако ми благодари и стане – знам, че е фалшив.“

Нормално е да се направите, че достигате до оргазъм, ако просто чувствате, че няма да се случи. Защо да наранявате чувствата му? В повечето случаи не е понеже е свършил лоша работа или пък не го харесвате. Просто не се случва и това е ОК.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Надарения

    0 0 Отговор
    Супер тема! Обожавам секса с стрстна жена, обожавам тя да се тресе от оргазми, да се слеем в едно цяло, да изгубим разум и представа за време.... Оф стига толкова, че се възбудих.