Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 01:15 3 827 3

Водопроводчик удари 14 милиона, продължи да си бачка

  • водопроводчик-
  • 14 милиона-
  • бачка-
  • лотария

50-годишен британец е пример, че парите невинаги променят човек

Мнозина биха зарязали ежедневната си работа, ако спечелят солидна сума от лотарията. Но не и британецът Джон Дохърти.

50-годишният водопроводчик "ударил" над 14,5 милиона паунда от тотото в началото на юли, но не променил абсолютно в начина си на живот, пише "Дейли рекърд". Той удивил жена си и децата си, когато два дни по-късно отишъл на работа и продължил да поправя тоалетни и бойлери.

"Не напуснах работа. Работя и и до днес. Абсолютно нищо не е е променило. Все още се наслаждавам на това, което правя. Правя го само заради това. То ме държи здраво стъпил на земята и ме прави същия човек, който бях и преди", споделя щастливият Дохърти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тарикат

    0 0 Отговор
    Аз пък щях да си купя една S klasse най-новата и едно Ламбо и по цял ден и нощ в Студентски град до края на живота си.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кроко

    2 0 Отговор
    Какво странно има? Човека знае кое е важно за него, а и може би си дава сметка, че няма как сам да използва тези пари за да ги увеличи и управлява. Ако нямаш акъл да си изкараш сам парите, значи е много вероятно да нямаш и акъл да задържиш пари, след като ги спечелиш от въздуха. Да си ги харчи със здраве по почивки и хобита, които иначе нямаше да може да си позволи и да продължава да си живее като обикновен човек.