24 Ноември, 2016 00:30, обновена 30 Юни, 2022 14:50 6 638 5

5 пъти "ДА!" на сутрешния секс

  • секс-
  • сутрин-
  • оргазъм-
  • сближаване

5 основателни причини да наблегнете на секса сутрин

Ако партньорът ви подканя за горещ секс рано сутрин, не му обръщайте гръб с доза мърморене срещу сутрешната му ерекция, съветва rozali.com. Сексът сутрин определено си заслужава, така че дайте шанс на половинката си да ви го докаже.

Вярно е, че, когато става въпрос за секс, на мъжете им е много по-лесно да се събудят в ранни зори, докато жените предпочитат да си спят на топло под юргана. Но сутрешната ерекция си е биологично обоснована, тъй като сутрешният секс определено си заслужава, а тялото ви печели най-много от него.

Ето 5 основателни причини защо да наблегнете на секса сутрин вместо да се отдавате на сексуалните си желания, по което и да е друго време на денонощието:

Сексът сутрин действа тонизиращо

Нито любимата чаша с кафе, нито освежаващият душ, могат да ви събудят и енергизират така, както сутрешният секс. Оргазмът е последван от прилив на хормони, които дават летящ стар на деня ви – ставате по-работоспособни, продуктивни, мобилизирани.

Сексът сутрин действа здравословно

В случай, че ежедневието ви е забързано, работата ви – напрегната, и редовно се чувствате като премазани от товарен влак, най-добрият лек е половинката ви, и по-точно – сутрешните му похотливи помисли към вас. Сутрешната креватна аеробика подобрява кръвообръщението, понижава риска от поява на главоболие, инфаркт, хипертония и намалява стреса.

Сексът сутрин ви кара да изглеждате по-красиви

Не се учудвайте, ако колегите ви се усмихват при вида ви и ви правят комплименти за външния вид. Усмивката ви е заразителна, а чувството ви на удовлетвореност ви кара да сияете. И всичко се дължи на повишените нива на окситоцин (хормона на щастието), в резултат от сутрешния ви оргазъм.

Секс сутрин за разтърсващ оргазъм

Ако наистина половината от оргазма се дължи на мозъка ни, то сутрин е най-доброто време за достигането до такъв. Докато вечер главата ви обичайно е кошер, то сутрин съзнанието ви е чисто от затормозяващи мисли, което помага много по-лесно да се настроите на еротична вълна.

Сутрешен секс за подобряване на взаимоотношенията с партньора

Интимната гимнастика сутрин е идеален начин да си кажете „Добро утро“ с партньора. Комуникацията и особено липсата й е един от основните проблеми на много двойки, а сексът сутрин определено успява да отключи тема за разговор и да развърже езика ви. Така че сутрешният секс е идеален начин за сближаванеи подобряване на отношенията ви с партньора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МММ . . .

    2 0 Отговор
    Мнооого е важно сутрин да си пръв , вечер да си последен ! !
  • 2 Георги Георгиев

    3 1 Отговор
    Относно коментар на МММ - Толкова сте позитивен и либерален ! Предполагам, че нямате нищо против да ни кажете тел.номер на жена си !?
  • 3 бббббб

    2 0 Отговор
    Вениии сутрин си разтърсваща.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДА ДА ДА

    5 2 Отговор
    Тва е като концерта на Слави -"3 пъти да" и отива простолюдието да гласува без да знае за какво става въпрос, той за тва им подсказва щото знае че са лумпени