27 Ноември, 2016 07:00 4 585 0

Вашият хороскоп за днес, 27.11.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • близнаци

Стрелец
През този ден отдайте цялото си внимание и любов на най-близките си. Направете им приятна изненада. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на измама или кражба.

Козирог
Твърде вероятно е част от вас да направят кратко пътуване днес. Други няма да изменят на прословутата си работоспособност и ще се заловят с промени в домашната обстановка. Противоречия с интимния партньор.

Водолей
Денят ви ще премине в разговори с приятели или любими занимания у дома. Ако сте обвързани – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора, за необвързаните – вероятно е да срещнат нова любов.

Риби
Очаквайте развитие в социален план днес. Ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Починете си, защото ви очаква интензивна седмица.

Овен
Интересен и много емоционален ще бъде денят ви. Ще се срещнете с приятели, с които не сте се виждали от доста време. Ще разберете и на кой можете да имате пълно доверие и подкрепа. Сложете ред в дома си.

Телец
Днес се отдайте на заслужена почивка и не мислете за проблеми и задачи, които ви очакват през новата работна седмица. Прекарайте повече време със семейството си. Не правете разходи за ненужни вещи.

Близнаци
Днес ще ви изненадат гости, които ще объркат плановете ви за деня, но в крайна сметка това само ще ви повиши настроението и ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате. Отделете време и за най-малките членове на семейството.

Рак
Не оставайте вкъщи, а приемете покана за приятелска среща или посетете културно мероприятие. Не допускайте до себе си хора, които по някакъв начин ви натоварват психически.

Лъв
Не правете някакви драстични промени в домашната обстановка, тъй като ще възникнат неочаквани проблеми и няма да можете да се отдадете на така мечтаната от вас почивка. Не забравяйте за дадено обещание към ваш близък.

Дева
Ще свършите всички набелязани от вас задачи още сутринта и ще имате възможност да отделите време и за почивка и среща с любими хора. Не поемайте на дълъг път. Възможни са хронични болежки.

Везни
Този ден ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. Неочаквани парични постъпления - върнат заем или наследство.

Скорпион
Въпреки почивния ден ще сте доста ангажирани. Не забравяйте за дадено обещание. Отделете повече време на семейството си. Необвързаните ще срещнат голямата си любов. Не прекалявайте с пикантни храни, за да нямате здравословни проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА