25 Ноември, 2016 01:45 1 602 2

Арестуваха сина на Мадона

  • мадона-
  • син-
  • ричи-
  • наркотици-
  • арест
Арестуваха сина на Мадона - 1

Шестнадесетгодишния син на Мадона и Гай Ричи бе арестуван в Лондон заради притежание на канабис. Съседи на тийнейджъра повикали полицията, след като заподозрели, че злоупотребява с алкохол и наркотици. Органите на реда претърсили Роко, открили в него марихуана и го арестували. В официално изявление на полицията се казва, че той е бил освободен под гаранция.

Доскоро Роко бе в центъра на медийното внимание покрай битката за родителските права, която се водеше между Мадона и Гай Ричи.

Досега той бе живял с майка си отвъд Океана, но в един момент пожела да е при баща си и не искаше дори да вижда Мадона. В крайна сметка тя отстъпи пред желанието на Роко вече да живее в Лондон при баща си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 1 Отговор
    Лекетата никога няма да бъдат изпрани. Искал при баща си, защото контрола липсва. От това дете не става нищо друго освем наркоман.
  • 2 Иван

    1 0 Отговор
    @незнайко: "наркоман" ?? мили чичко, а ти алкохолик ли си, ако пиеш по една петдесетарка след работа? .ах ва в пенсионерите мухлясали.. бърза да лепи етикети.. ела ми кажи на мен, че съм наркоман