26 Ноември, 2016 00:30 20 163 25

Жените мразят мъже с ...

  • жени-
  • мъже-
  • розово-
  • бижута-
  • дънки-
  • джапанки

Има някои неща, които нито една жена в света не харесва, дори и да са носени от най-красивия мъж на света. Имайки предвид това, ние се разровихме из форуми и списания, за да разберем кои точно са нещата в мъжкия гардероб, които отблъскват жените, пише beu.bg.

Вижте и резултатите:

1. Дълбоко остро деколте на тениска или пуловер

Обикновеното остро деколте придава особен стил и сексапилност, но прекалено дълбокото деколте просто изглежда евтино и вулгарно.

2. Много къси шорти

Мъжките шорти, които са над колената, продължават да са на мода сред мъжете, но пък и са напълно отблъскващи за повечето жени. Фактът е, че полуголи и космати крака по-скоро ще отблъснат жените, отколкото да ги привлекат.

3. Тениски с надпис

Тениската с надпис често изглежда като че ли сте ходещ билборд. Това не е най-добрият начин да привлечете вниманието на някой. Много по-добра идея е да носите нещо семпло, но качествено.

4. Джапанки

Джапанките може да се носят от мъже и от жени, но само на плажа. В градската среда просто не изглежда добре.

5. Елек комбиниран с тениска

Мъжете понякога избират да носят елек върху тениската, за да изпъкнат и да оживят стила си. За съжаление обаче, повечето женi не намират това за привлекателно и в някои случаи го намират дори за смешно. Елекът трябва да се носи само и единствено като част от костюм.

6. Широк костюм

Костюмът е едно от най-секси и стилни неща в гардероба на мъжа, но това е, само когато му пасва. Широкият костюм няма да има желания ефект върху жените около вас.

7.Колани с големи катарами

Прекалено голям колан с огромна катарама е дефиницията на отминала мода. Много по-добра идея е да предпочетете класическия кожен колан, който има само една функция: да държи панталоните.

8. Розови дрехи

Жените често намират за трудно да обяснят защо не харесват мъжете облечени в розово. Това няма значение, важното е мъжете да проумеят, че розовото в никакъв случай не е атрактивно за повечето жени.

9. Прекалено прилепнали дънки

Няма нищо лошо в прилепналите дънки, но когато започнат да приличат на женски чорапогащник, започват да отблъскват жените повече, отколкото ги да ги привличат.

10. Бижута

Носенето на твърде много бижута никога не е било привлекателно – това се отнася както за мъжете, така и за жените. Един или два стилни аксесоара са напълно достатъчни, за да ви накарат да изглеждате добре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    4 6 Отговор
    Мммммммммммммм Даааааааааа Така е
  • 2 Кибик

    72 7 Отговор
    Пропуснали са обаче най отблъскващия, гаден, отвратителен, вулгарен, смешен мъжки аксесоар - тъничък, празен портфейл.
  • 3 гощо

    36 4 Отговор
    Е па Я ше си тУрим розовата блузка с елек по джапанки,ше си препашим колана с големата катарама,ше си нанижем пръстените и гривната и ше забием нЕкоя мадама!!!!!!
  • 4 Ристо

    9 4 Отговор
    Да разбирам ли,че мразят всичко!?!?!
  • 5 Рамбо

    31 1 Отговор
    То затова българските батки най-обичат розова фланелка, къси дънкови панталонки и джапанки, и като добавиш черна мини дамска чантичка през рамо става за чудо и приказ
  • 6 Спиро

    16 3 Отговор
    Жените най харесват голям боздуган.
  • 7 Харесват бита сметана

    16 2 Отговор
    Защо не са добавили, че не харесват и грозен, изцапан, стар и евентуално соц. автомобил :)
  • 8 иван

    27 2 Отговор
    Но разбира се жените биха се абстрахирали от всичко това ако си свръх богат
  • 9 А така

    19 1 Отговор
    А, ако мъжът е накичен и облечен с всички неща, дето мразят жените и слезе от Ферари, как ще е?
  • 10 Ани

    15 1 Отговор
    Момчета, като жена да ви кажа - всичко мога да преживея, освен мириса на пот и крака, а и не измитите зъби също са ми от "любимите" :).
  • 11 Кобрата

    14 4 Отговор
    Глупости...жените са хиени, гледат единствено дали имаш скъпа кола и пачки, също и голям к*., та да ги действаш по-добре
  • 12 Самата истина

    7 1 Отговор
    Като прочетох няколко коментара по-долу мога да ви кажа че всичко е по сметка и собствена изгода и за двете страни.Любовта е само емоционално чувство докато се поопознаете и задоволите липсващите нужди,после си омръзвате и ако нямате деца до тогава да ви държат заедно което не е сигурно всеки търси нещо друго и различно за разнообразие.Дано не съм прав,но в днешно време всичко е бизнес и пари.
  • 13 Ивайло

    7 4 Отговор
    Мисля си,че авторката на тази статия(и на други подобни).Е малко не задоволена.Също така си мисля ,че любимият и филм е 50 нюанса в сиво.Може и да е малко первезна-в което няма нищо лошо ,даже напротив.Така ,че пиши ми!!!! [email protected]
  • 14 Диди

    3 0 Отговор
    Момчета,не се отчайвайте.Ако обърнем другата страна,вие да кажете какви жени не харесвате,тогава ние ще се позамислим.Но като цяло мисля,че повечето жени не харесват мъже които са ,,накичени.Един мъж трябва да изглежда атрактивен,като го види една жена,да и направи впечатление,не трябва да е ,,красавец,,но да има чар.
  • 15 ЪЪЪ

    2 1 Отговор
    А подгънатите крачоли?
  • 16 Хари

    13 3 Отговор
    Аз пък не харесвам целулит, увиснал и мек задник, бричове, мазно от вътрешната страна на бедрата, тънки крака без мускул, тънки и безформени парасци, липса на ханш, тяло като талпа, ребра, увиснали и меки гърди, липсващи гърди, дебели глезени, дебели джуки, тъпи мутри, мазни и слаби коси, миризливи некъпани коси, миризми от каъвто и да е характер, мрънкане, меркантилност, натякване на мнение, липса на хигиена, неорганизираност, липса на доходи, липса на идеи, фокусиране само върху нужди и вещи, липса на добър вкус, липса на спокойствие, приказливост

    Коментиран от #17

  • 17 Mercedes-Benz

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Хари":

    Ти ги уби направо хахахахахах
  • 18 Диди

    3 7 Отговор
    Ха ха ха Хари,ти си просто извънземен.Жената до теб,да не би да е от фабричнонадуваемите? Такава вече отговаря на твоите НОРМИ.

    Коментиран от #19

  • 19 Хари

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Диди":

    Не просто ходим заедно на фитнес всеки ден без изключения. Къпе се редовно, не мрънка и има добра работа. Също така обича чистотата. Все още не може да готви ама аз готвя фантастично добре така, че все някога ще я науча. Щом човек веднъж се научи да цени добрата храна постепенно ще се види принуден да се научи да готви защото навън всико е боклук. Нормите ми не са високи просто нямам толкова много време че да го губя с боклуци и посредствени хора без цели в живота и без способности. Мрънкачи с лопата да ги ринеш като тръгнеш да търсиш хора да свършат работа пустиня. За това и щом някой тръгне да ми обяснява какъв трябва да бъда аз пък му обяснявам какъв трябва да стане той че да може да има право на желания.
  • 20 ТигъраР

    7 2 Отговор
    Ако ще да мириша на л..на като ги бия със стотачки през челото са ми като слугини батинка :)
  • 21 гого

    5 1 Отговор
    Боли ме дедовия кво мразят кифлите, че ги поря от секс яко в дивия па нека ме мразят....ха ха!
  • 22 townboy

    3 0 Отговор
    Според мен жените мразят единствено бедните мъже. Всичко останало са незначителни подробности.
  • 23 Диди

    1 0 Отговор
    Това показва,че може би си имал връзки само с такива жени,които са се интересували от финансовото ти положение.Парите са важни,защото без тях,всеки човек е ограничен в желанията си.Но много е важно всеки да знае своята граница,а такива хора за съжаление се срещат рядко.Отначало всички са любезни,в последствие си показват характера.Момчета не се отчайвайте,желая ви успех и удоволствие.
  • 24 djony

    1 0 Отговор
    Е браво на Хари, напълно споделям,няма какво да се добави. Повтарям го може би ноо...тъпачка с ужасни зъби,шкембета на три или заформящи се три ката, клин щото се разпъва и поема всичко,туника отгоре мислейки че прекрива барбаронския вид,самоходна прахосрокачка,тъпчеща и пиеща алкохол по вече от средностатистически касапин,хъркайки и ръмжейки докато спи мноого се харесва точно на екстравагантните мъже ама тамам хич! Браво Хари......адмирации!!!
  • 25 Лошата

    0 0 Отговор
    Стига сте обиждали , аз например не харесвам мъже които само се хвалят и лъжат независимо как изглеждат и какви пари имат направо не мога да ги понасям