Факти.БГ

5 изненадващи факта за секса

Развенчан е митът за връзката между големината на ръцете и размера на пениса

Венелина Маринова

Тези интересни факти за секса може да ви се сторят познати, но едва ли сте задълбочавали повече. Оказва се, че няма никаква връзка между големината на ръцете и големината на пениса, съобщава blitz.bg. Вижте повече тук:

1. Почти нямаме контрол над желанието си за секс с определен човек
Мигновеното сексуално привличане към определен човек и желанието ни за контакт с него е свързано единствено с физиологични фактори, върху които ние нямаме никакъв контрол. Колкото и банално да е, перифразата на прочута поговорка би гласяла така: не избираме с кого да правим секс, поне не и на подсъзнателно ниво. За всичко в секса са виновни феромоните и това, което те диктуват в тялото ни.

2. Наградата за най-секси животно отива при женското прасе - свинята
Защо ли? Защото само те могат да изпитват оргазъм, който да продължи цели 30 минути!3. Няма връзка между дланите на мъжете и големината на пениса им
Колкото и да ни се иска да вярваме в този мит, няма гаранция, че големите мъжки ръце символизират и дължината на тяхното достойнство. Единствената възможна проверка е, както казва народът: око да види, ръка да пипне!

4. Стридите са мощен афродизиак
Но същото може да се каже и за целината. Тя е в състояние да ни настрои за секс със същия ефект, както морските дарове, ягодите и сметаната. И алкохолът - в малки количества, разбира се.

5. Бадемовото масло е страхотен лубрикант
С течение на годините женската кожа все повече се изсушава, като това важи, за съжаление, и за половите ни органи. Затова се налага да прибегнем до употребата на лубриканти при секс, които да ни овлажнят допълнително. Такова природно средство е и бадемовото олио.

6. В испанския език има над 100 думи, които означават "пенис"
Сред всичките диалекти на испанския език като аржентинския, колумбийския, панамския, кастилския, андалуския съществуват стотици, ако не и хиляди думи, които значат само едно нещо - мъжки полов член. Във френския език, за сравнение, съществуват около 100 жаргонни думи, които значат същото, а в немския са около 50.