Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 01:15 1 295 0

Джоли не покани Пит на Деня на благодарността

  • пит-
  • джоли-
  • ден на благодарността-
  • развод
Джоли не покани Пит на Деня на благодарността - 1
Снимка: БТА/АР

Брад Пит няма да бъде със семейството си на Деня на благодарността, пише Daily Mail. Холивудският актьор се раздели със съпругата си преди два месеца и в момента те са в процес на развод. Звездата живее отделно от Анджелина Джоли и шестте им деца, а според изданието US Weekly той няма да е поканен в семейния дом, където тя ще чества празника с наследниците им.

Това става ясно само ден след като ФБР обявиха, че няма да повдигат обвинение срещу Пит заради скандала, който се е случил на борда на частен самолет. Според твърдения на Джоли, там Брад е посегнал на най-големия им син Мадокс.

Според мнозина, именно този инцидент е станал причина за раздора между холивудските съпрузи. Малко след случилото се, Джоли подаде молба за развод.

В момента Брад Пит е зает с представянето на най-новия си филм „Съюзени“ с участието и на Марион Котияр. Именно носителката на „Оскар“ за ролята й в Едит Пиаф бе вмъкната в драмата между Бранджелина.

Самата Котияр опроверга твърдението, че има интимни отношения с Пит като по-късно стана ясно, че е бременна с второто си дете от съпруга ѝ Кийом Кане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА