2 Декември, 2016 01:15 1 911 1

Серина Уилямс иска извън кафеза

  • серина уилямс-
  • кафез-
  • снимка

Тенисистката публикува любопитна снимка в социалните мрежи

Серина Уилямс иска извън кафеза - 1
Снимка: Instagram

Носителката на 22 титли от Големия шлем в женския тенис Серина Уилямс загатна, че е свободолюбива душа и не желае да бъде ограничавана от никого.

Американката, която понастоящем е номер 2 в световната ранглиста публикува любопитна черно-бяла снимка в социалната мрежа Instagram. На нея тя е седнала в клетка, наподобяваща кафез за птици, а вратичката е отворена.

"Някои птици не могат да стоят затворени в клетка", коментира самата Уилямс.

Серина Уилямс иска извън кафеза


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шерц

    2 0 Отговор
    А Григор си мислеше, че е най-големия позьор в социалките ;) Сега ще тябва да се "потруди" да измисли поредното селфи, че да не изтърве водещата позиция. Все в нещо да е първи де ;)))