5 Декември, 2016 09:11 4 034 0

Минус 4 кг за 3 дни с военна диета

  • военна диета-
  • режим-
  • 3 дни

В редуцирането на теглото дамите винаги сме по-нетърпеливи и искаме за кратко време да постигнем максимални резултати. Днес споделяме един по-строг хранителен режим. Наричат тази диета военна, заради стриктността на плана. Ако сте от хората, които умеят стриктно да спазват графици и режими, то военната диета определено е за вас. Ако ли обаче обичате да посещавате хладилника честичко за непозволена храна – то се откажете още на този етап, защото режимът изисква постоянство. То обаче ще бъде възнаградено подобаващо – с цели 4 килограма надолу за три дни, обещават от сайта ladyzone.bg.

Важно е да го спазвате, да не добавяте допълнително сол и захар, да избягвате газираните и подсладени напитки. От подправките са разрешени черният пипер, канелата, лютият пипер. Всички те спомагат за ускоряването на метаболизма.

Не е позволено заменянето на една храна с друга, а вода може да пиете колкото искате. Всеки ден трябва да се храните в точно определени часове, независимо, че точно тогава може и да не сте гладни. След тридневната диета е добре тялото да премине на нормален режим на хранене за около 4 дни, след което може да повторите. Военната диета, съчетана с тренировки, със сигурност ще ви даде задоволителни резултати.

Пийте много вода и чайове. Препоръчва се умерена физическа активност. Ето и менюто:

Първи ден
Закуска: Половин грейпфрут, препечена филийка намазана с фъстъчено масло, чаша кафе или чай подсладени с мед.
Обяд: 120 грама риба тон от консерва, препечена филийка, чаша чай или кафе.
Вечеря: 100 грама чисто месо (без осолени филета и колбаси), 100 грама сварен грах, половин банан, 1 малка ябълка.

Втори ден
Закуска: 1 твърдо сварено яйце, половин банан, препечена филийка.
Обяд: парче сирене по възможност неосолено, 1 твърдо сварено яйце и пет сухара.
Вечеря: 150 г чисто месо, 300 г задушени броколи и моркови, половин банан.

Трети ден
Закуска: чаша кафе или чай, пет сухара, 30 грама сирене и една малка ябълка.
Обяд: 1 твърдо сварено яйце и препечена филийка.
Вечеря: 120 грама риба тон от консерва, половин банан и 200 грама задушени зеленчуци.

След края на хранителния план е важно да продължите да се храните здравословно, за да запазите постигнатите резултати. Военната диета може да се прави всеки месец, като разтоварващи дни.
ladyzone.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА