Last news in Fakti

5 Декември, 2016 00:00 1 779 0

Ким Кардашиян разкара Кание Уест

  • кардашиян-
  • уест-
  • развод-
  • деца-
  • психическо състояние
Ким Кардашиян разкара Кание Уест - 1
Снимка: БТА/АР

Ким Кардашиян накарала съпруга й Кание да не живее с децата им заради нестабилизираната му психика. Според източници от обкръжението на двойката Кардашиян не искала мъжът й да бъде с децата, защото състоянието му остава ненадеждно, макар и да се е стабилизирало, пишат американските таблоиди.

Според източниците, въпреки трудностите, Ким вярва, че лечението, което получава съпругът й, ще помогне на отношенията им. Той беше хоспитализиран преди повече от седмица. Все още няма официално изявление на представители на рапъра за здравословното му състояние.

„Това беше истински ад. Поведението на Кание много силно се отрази върху брака им. Но Ким чувства облекчение, че той получава помощта, от която се нуждае. Тя смята, че това ще го спаси и ще помогне на брака им“, споделя един от източниците.

Друг добавя, че макар в семейството да има проблеми, любовта между Ким и Кание не намалява: „Както във всички отношения, те също имат разочарования и проблеми. Но те се обичат“, изтъкна приятел на семейството. В края на миналия месец Кание Уест постъпи в психиатрична клиника заради нервен срив от претовареността си работата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА