Last news in Fakti

6 Декември, 2016 01:45 1 878 2

Мадона се предложи на Шон Пен

  • търг-
  • благотворителност-
  • пен-
  • мадона
Мадона се предложи на Шон Пен - 1
Снимка: БТА/АР

Техният брак издържа едва 4 години, но изглежда Мадона е готова отново да стане съпруга на Шон Пен срещу съответната сума. В случая става въпрос за 150 000 долара, които актьорът веднага бе готов да плати. Сензационната новина се роди преди броени дни на благотворителна гала в Маями, организирана от фондацията на кралицата на попа Raising Malawi.

На събитието Мадона пусна на търг свои вещи като бижута, артефакти, едноседмичен престой във вилата на Леонардо ди Каприо (който бе сред гостите) и автомобил, чийто дизайн е вдъхновен от самата нея. Гвоздеят на вечерта обаче определено бе закачката на певицата и бившият ѝ Шон Пен.

По време на представянето на едно от бижутата певицата насочи вниманието си именно към Пен и се провикна от сцената, че ще се омъжи за него отново, ако предложи 150 000 долара. Шон не се поколеба, но други господа бяха по-жадни да се сдобият с късче от Мадона и предложиха по-големи суми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    3 0 Отговор
    Тая сватя уж на 59 години пък не й е пресъхнал герана, щом за геранило мисли?
  • 2 БРАМТИЙСКИ НОМЕРЦА

    0 0 Отговор
    ШОН Е ЖЕЛЕЗЕН И ТОЧЕН А ТАЯ ПАК СИ ТЪРСИ СЛАВА ЩОТ ВЕЧЕ ЗАЛЯЗА.