10 Декември, 2016 00:02 1 205 0

Брад Пит иска да "покрие" борбата за попечителство

  • пит-
  • джоли-
  • развод-
  • попечителство
Брад Пит иска да "покрие" борбата за попечителство - 1
Снимка: БТА/АР

Холивудският актьор Брад Пит възнамерява да поиска забрана на публичност относно споровете за опеката над децата, които води със своята съпруга Анджелина Джоли, съобщава TMZ. Пит счита, че публичното обсъждане на семейния конфликт причинява вреда на децата. Във вторник той подаде документи, необходими за преразглеждане на експертно заседание в съда, където да се помисли върху възможността да се забранят публични публикации за техните дела.

По информация на изданието, Джоли се опасява, че нейният мъж ще се опита да използва това, за да се сдобие с разрешение на неочаквани посещения на децата. Източник на TMZ, свързан с Пит, опровергава това предположение.

Джоли поиска развод на 19 септември. По неофициална информация последната капка за възможността да е с Пит бил спор в частен самолет, при който Пит ударил едно от осиновените им деца. Разследването се проведе в Лос Анджелис, но не откриха факти да е имало насилие.

Пит и Джоли са заедно от 2005 г., но се ожениха през 2014 г. и имат шест деца – три биологични и три осиновени. Анджелина не покани съпруга си на Деня на благодарността да види децата. Актьорът може да не ги види и по Коледа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА