15 Декември, 2016 02:45 1 762 2

Панетиър: Най-важната ми работа е да опазя детето си живо

  • пенетиър-
  • дете-
  • кличко-
  • любопитство
Панетиър: Най-важната ми работа е да опазя детето си живо - 1
Снимка: БТА/АР

Актрисата Хейдън Панетиър сподели, че най-основната ѝ роля в живота ѝ в момента е да опази 2-годишната си дъщеря Кая Евдокия жива. 27-годишната звезда признава в новия брой на списание Parade, че детето ѝ от украинския професионален боксьор Владимир Кличко е изключително жизнено и палаво.

Хейдън разкрива, че покрай Кая вече няма нито един нормален и спокоен ден от седмицата.

„Кая иска да пипне почти всичко и най-важната ми работа в момента е да я опазя жива! Другият ми приоритет е да съм здрава, да се наспивам добре и да намирам паркове и градинки, където да разхождам детето си.“

Половинката на 40-годишният Кличко наскоро излезе от клиника, където се лекуваше от следродилна депресия. Според слуховете обаче, тя се е преборила с демоните си и в момента с годеника ѝ Кличко са много щастливи в личен план.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    0 0 Отговор
    Тия известните все някакви депресии ги гонят, все някакви клиники за психично болни посещават. Ще рече човек че да пръскаш кинти по цял ден е много затормозяващо психиката занимание.
  • 2 некойси

    0 0 Отговор
    Типична кифла.