Last news in Fakti

15 Декември, 2016 16:20 3 346 5

Лепа Брена спира да пее

  • лепа брена-
  • пее-
  • спира
Лепа Брена спира да пее - 1

След 35 години на сцената Лепа Брена спира да пее. Музикалната легенда от бивша Югославия слага крайна музикалната си кариера.

Въпреки че за тези три десетилетия Брена създаде едни от най-големите балкански хитове, у певицата се е натрупала и сериозна умора. Затова, тя реши да се оттегли, като организира прощално турне.

Феновете още помнят първия й концерт на Васил Левски, когато пред 100 000 души, Лепа Брена кацна с хеликоптер. Това се случи през далечната 1990 година, но бетонира славата й на световна звезда.

Последният концерт на българска сцена,балканската фурия ще изпълни в зала „Колодрум” в Пловдив на 8 април догодина. Тогава ще бъде представен и последния й албум.

В момента певицата е в Дубай, но веднага щом се върне от почивката си, ще се отдаде на активна творческа дейност. Очаква се прощалния й албум да събере най-големите й хитове, както и много нови песни.

България е една от първите страни, в които Лепа Брена ще пее за последно. Феновете й са безкрайно разочаровани от решението й, тъй като тя е идол на няколко поколения.

Освен че ще отбележи своя паметен юбилей, певицата чества и 25 години брак със съпруга си Боба. Засега не е ясно, какво ще прави, след като се оттегли от сцената, но едно е сигурно–една толкова дейна жена няма да си стои у дома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ангелов

    1 0 Отговор
    господин авиатора,чети правилно,какво е написано.
  • 3 Васичка Атанасова

    1 2 Отговор
    стига вече тя даде много
    и едва ли някой ще е стигне
    и красива и глас има
    невероятна певица

    Коментиран от #4

  • 4 капиш

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Васичка Атанасова":

    Защо стига? Лепа пее великолепни песни. Е, като не и се пее да не пее, неин избор! Но ако и писне да не пее може спокойно да изпраска още някой хит - гласа и е страхотен. Няма стига - в любовта и музиката стига не може и не трябва да има~ защото музиката е любов. Е, спреш ли да пееш и свириш душата ти става пустичка...опит. на мен разни човекомаймуни ми изпепелиха душата с ядове та спрях да свиря и пея. Сега съм като инвалид. Хем ми се пее, хем не мога... Лепа е страхотна. Но никога не трябва да пееш насила - трябва отвътре да ти идва, тогава е готино! А при профессионализма може да ти се реве, но трябва да пееш! За парици... Това вече не е гот.
  • 5 Ша ривъ

    0 1 Отговор
    Ужас, ще пророня сълза, напъвам се - не става. Еми, шанс!