24 Декември, 2016 15:31 1 106 0

Намушканото в столичен мол момче е без опасност за живота

  • мол-
  • момче-
  • добре
Намушканото в столичен мол момче е без опасност за живота - 1

Момчето, което пострада вчера след спречкване с охранител в столичен търговски център, е без непосредствена опасност за живота. Това съобщиха пред bTV от “Пирогов”.

19-годишният Робърт е настанен в реанимацията. Инцидентът станал след спречкване заради съмнение за кражба на дреха. Очевидци разказаха, че са видели как охранителят е намушкал Робърт с остър предмет.

Момчето беше прието в „Пирогов” с няколко наранявания в областта на гръдния кош с частично засягане на белия дроб. Охранителят не е назначен от мола, а от магазина, в който стана инцидентът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА