Last news in Fakti

27 Декември, 2016 00:30 15 742 9

Секс с женен мъж

  • секс-
  • женен-
  • мъж-
  • изневяра

Това не е нещо рядко срещано. Всъщност много жени, независимо сами или обвързани, смятат, че женените мъже са неустоими.

Университетът в Луисвил провел изследване, което показва, че много самотни жени се превръщат в „ксерокси на чужди емоции”. Те вярват, че след като една жена е с един мъж или го преследва, в него има нещо ценно, което си заслужава. И започват да ги копират, като го преследват и те, пише obshtestvo.net.
Все още обаче не е напълно изяснено защо правят така. Може би това е така, защото тези жени са пристрастени към тръпката или обичат предизвикателството да привличат вниманието на мъжете на други жени. Въпреки причината, много жени посочват, че сексът с женен мъж е нещо много вълнуващо.
Има жени, които могат да поддържат необвързваща сексуална връзка с женен мъж. Опасността идва когато се намесят емоциите. Често жененият мъж започва да изпитва чувства към жената, с която спи. Жени, които активно търсят секс с женен мъж, обикновено знаят, че такава връзка няма бъдеще, но ги възбужда именно мисълта за това.


Защо по-младите жени често преследват по-възрастни мъже?
Това е просто. Някои жени вярват, че жененият мъж има по-голям сексуален опит, и знае как да достави по-голямо удоволствие на жената. Освен това той изглежда емоционално „по-стабилен” и „безопасен”, особено ако жената не търси дългосрочна и ангажираща връзка.

Схващането, че женените мъже са „стабилни” и „безопасни” показва как логиката не играе в тази представа. Жененият мъж, който мами жена си и има любовна връзка с друга жена, е точно обратното. Трябва нещо да не е наред в семейството, за да си е хванал любовница. А колкото до определението „безопасен” идва въпросът с колко други жени извън семейството и любовницата си е бил или се вижда.
Жените по-често се възбуждат от секса с женен мъж, защото той ги кара да се разкрепостят. Много женени мъже искат да освободят фантазиите си и стават по-отворени, когато са с чужда жена. Това прави секса по-вълнуващ, по-страстен и по-атрактивен за жената. Освен това жененият мъж не може да прекарва много време със своята любовница. За времето, през което са заедно той се опитва да покаже най-доброто, на което е способен и това допълнително кара жената да се чувства специална.

Повечето връзки, които започват със секс с женен мъж, не стигат далеч, независимо от това, че той казва, че няма да живее дълго със своята съпруга. Жените трябва да действат предпазливо и да осъзнават, че връзката започнала с изневяра най вероятно ще приключи с изневяра.

Проучванията показват, че повечето подобни връзки са започнати от жени, които активно търсят женени мъже.
Ако сте жена и мислите за връзка с женен мъж, обмислете много добре плюсовете и минусите преди да се втурнете в подобно начинание. Разбира се, сексът с женен мъж може да бъде нещо много вълнуващо, но помислете за последиците преди да пресечете линията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 2 Отговор
    Еххх...Вени ...нямаш спиране ?
  • 2 Бай Този

    3 2 Отговор
    За последствията никой не мисли,за нещастните дечица също.
  • 3 гощо

    3 1 Отговор
    Венче можем да обсъдим някой възможности?!?!?
  • 4 бббббб

    2 0 Отговор
    Убедих се,че от Вени ще стане идеалната любовница.
  • 5 семи проф

    1 0 Отговор
    Ех Вени от собствен опит ли ги пишеш тези неща...Усмихната симпатяга
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Явор

    1 0 Отговор
    Аз, който мога да защитя докторат на тази тема, мога да кажа, че описаните неща са вярни.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.