Last news in Fakti

29 Декември, 2016 00:30 2 835 1

Най-погрешните секс митове за мъжете

  • мит-
  • секс-
  • мъже-
  • блондинки

Навсякъде около нас живеят стереотипи. Те са свързани с всяка една сфера от нашия живот, но сякаш най-голямо внимание се обръща на онези, свързани със сексуалния ни живот. Често стереотипите там не само не съответстват на реалността, но могат да влияят отрицателно между отношенията на двойката, пише edna.bg.

Днес ще ви представим някои от най-грешните митове за мъжете, засягащи сексуалните им предпочитания. Силният пол със сигурност не е толкова прозрачен, колкото очакваме, когато стане дума за игрите под завивките.

Мит 1: Мъжът е готов да преспи с всяка относително привлекателна жена

Разбира се, че заради секса мъжете са готови да направят какво ли не. Но ако митът бе истина, достатъчно би било всяка симпатична жена да махне с ръка и мъжете да легнат в краката й. Това обаче не е така. Абсолютното мнозинство мъже не са превъртели толкова на тема секс, че да го превръщат в своя главна цел.

Мит 2: Те обичат само едрогърди блондинки и мечтаят за порнозвезди

Това не е истина. Всеки мъж ще каже, че е приятно да гледа напращял бюст, но трябва да живее с жена, а не с гърдите й. Затова е важно спътничката в живота да е надарена не само отпред, но и да има добър характер.

Мит 3: Мъжете харесват еротичното бельо от сексшоп

Жените хитруват, когато казват, че купуват ажурни чорапи, за да зарадват "половинката си". Но всеки мъже ще каже, че голата жена е много по-красива от неголата. А на сутринта след бурна нощ, няма да си спомня дори какъв цвят са били гащичките й.

Мит 4: Мъжете обичат девствениците

Всъщност те се боят от тях. Сложно е да бъдеш пръв и отговорен за половия старт на друг. Освен това мъжете си имат свой стереотип - жената иска да сравни и да пробва секс най-малко с още един мъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 0 Отговор
    ВЕНЧЕ само глупости напоследък пускаш!!!!!!