Last news in Fakti

2 Януари, 2017 07:00 4 680 0

Вашият хороскоп за днес, 02.01.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • близнаци-
  • дева

Козирог
Денят ви ще премине в спокойна домашна атмосфера сред любими хора. Не си поставяйте цели, които физически е невъзможно да осъществите. Не правете дългосрочни планове. Подайте ръка на човек в нужда.

Водолей
Празниците свършват, затова помислете как да възстановите силите си за новата работна седмица. Прекарайте деня си в спокойна домашна обстановка. Тези, на които им предстоят изпити, да отделят време и за учене. Всичко може да постигнете, ако не хабите сили и енергия в безмислени занимания.

Риби
Днес определете приоритетите си и бъдете активни. Не си правете прибързани заключения за дадена личност. Бъдете по-големи оптимисти за новата година. С добри партньори и всеотдайна работа ще постигнете успехи във всяко едно начинание.

Овен
Денят ви ще бъде спокоен и изпълнен с много топлина и хармония. Интимната ви половинка ще ви направи приятна изненада. Ще се чувствате истински обичани. Време е да се замислите за следващата стъпка във вашата връзка. Не харчете пари за глезотии, за да нямате финансови проблеми вбъдеще.

Телец
Днес внимателно разпределяйте финансите си, за да не изпитате трудности и да ви се наложи да взимате пари назаем. Мерете си приказките, за да не засегнете неволно човек, който много държи на вас. Останете си вкъщи, за да имате сили за новата работна седмица. До вас стои човек, който ви обича безрезервно, посветете му вечерта.

Близнаци
Плановете, които имате за този ден, могат да се провалят от временно неразположение. Ще имате възможност да ги осъществите на следващ етап, сега е най-добре да си останете вкъщи и да си починете, за да сте във форма за новата работна седмица.

Рак
Ако днес си останете в къщи, ще пропуснете шанса да се срещнете с нови интересни личности. За някои от представителите на зодията се очертава задълбочаване на любовна връзка до етап предложение за брак. Бъдете по-толерантни и грижовни към възрастните членове на вашето семейство.

Лъв
Денят ви ще бъде изпълнен с интересни събития, ще се срещнете с хора с общи интереси и ще имате възможност да обмените опит и идеи в сфера, която ви вълнува. За някои представители на зодията се очертава възможност за нов бизнес. Разпределяйте внимателно финансите си.

Дева
От доста натоварената ви програма тези дни не ви остава време за даден поет ангажимент. Свършете го днес, за да не разочаровате любим човек. Разпределете си времето така, че да свършите всичко и да ви остане време и за почивка. Чака ви натоварена работна седмица.

Везни
Днес трябва да направите равносметка на постигнатото досега и да разграничите важното от маловажното. Направете си план на бъдещите ангажименти и преценете кои са най-належащи. Налага се промяна на някои от навиците ви. Обърнете внимание на стари болежки.

Скорпион
Въпреки че днес не ви се върши нищо и си мечтаете да си починете, ще ви се наложи да помогнете на човек, който има нужда от вашата помощ. Не му обръщайте гръб, след време ще ви се отблагодари. Направете си план за новата работна седмица, за да може се справите с належащи проблеми.

Стрелец
Днес най-добре не давайте обещания, които не можете да изпълните. Бъдете реалисти. Празниците свършват, затова си останете в къщи и се отдайте на почивка, за да се заредите с енергия за новата работна седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА