Last news in Fakti

3 Януари, 2017 00:00 1 742 0

Роналдо: Синът ми е умно момче, на мен просто ми завиждат

  • кристиано роналдо-
  • синът-
  • завиждат

Голямата звезда на Реал Мадрид и португалския национален отбор Кристиано Роналдо отново се похвали с това колко умен е неговият син и как добре може да реагира на провокациите на хейтърите.

"Намират се хора, които му говорят, че има футболист, който е по-добър от неговия баща. Той е умно момче като мен и знае как да реагира. Аз непрекъснато му говоря колко е важно да бъде вежлив и сдържан. Знам, че му предстои да премине през много тежки етапи от живота си, тъй като ще среща завистници на всяка крачка, но съм сигурен, че ще има щастливо детство.

Разбира се, ще се радвам да стане футболист, но няма да го принуждавам на всяка цена. Нека сам си избере, а аз леко ще го насочвам към моята професия. Е, ако избере футбола се надявам да не е вратар, а нападател", коментира Роналдо пред Марка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА