Last news in Fakti

3 Януари, 2017 09:21 5 319 2

Какво трябва да направите, за да откриете любовта през 2017 г.

  • любов-
  • мъж-
  • влюбена

Ако не изпитвате пеперуди в стомаха, нямате си половинка, но копнеете да стрещнете мъжа, с когото ще станете едно цяло, ви предлагаме още сега да започнете да правите тези неща, за да го намерите през 2017 g., съветва iwoman.bg:

1. Погледнете се много добре в огледалото

Изправете се пред себе си, не позволявайте сами да се превръщате в най-големия си кошмар. Вашето тяло и проблеми не ви определят като човек, затова не им позволявайте. Никога няма да се чувствате добре в кожата си, ако постоянно бягате от себе си. Напишете на един лист какво обичате в себе си - не само физически, но като цяло. На друг лист напишете нещата, които не харесвате. Когато имате тези неща пред себе си, се запитайте защо мислите и се чувствате така. Започнете да променяте нещата за добро - бавно, но сигурно, за да може да харесвате изцяло да харесвате образа в огледалото. Когато го сторите, ще можете напълно да отворите сърцето си за някого.

2. Бъдете честни със себе си

Напишете целите си и стремежите си; какво ви прави щастливи и какво харесвате в един мъж. Най-важно е да бъдете честни със себе си. Ако не сте честни и доволни с това, което имате, започнете да търсите как да поправите това. Не се опитвайте да бъдете някого другиго, за да впечатлите някой мъж. Не може да го лъжете цял живот. В даден момент ще трябва да свалите маската, която сте сложили, за да му се харесате, а когато това стане, той може да се разочарова на това, което сте. Затова бъдете честни със себе си, приемете се такива, каквито сте и никога не се преструвайте на друг човек. Защото правилният мъж ще се влюби именно във вас.

3. Направете щастието си приоритет

Не може да бъдете щастлив с някого другиго, докато не сте щастливи сами. Не се саботирайте и не се надявайте, че някой може да ви поправи, защото не може. Трябва да се намерите и да се погрижите за себе си. Трябва да задоволявате собствените си желания и нужди, за да може да бъдете способни да се чувствате пълноценни в една връзка. Поставете себе си на първо място, докато сте сами и работете върху себе си, намерете нещата, които ви правят щастливи и никога не спирайте да ги правите.

4. Давайте на хората шанс

Спрете да съдите хората, преди да сте им дали шанс. Спрете да ги отблъсквате и да измисляте оправдания защо някой не е достатъчно добър за вас, когато всъщност е. Спрете да слагате край на връзки, защото не мислите, че ги заслужавате. Отървете се от токсичните хора, които имате в живота си и ги заменете с нови, обичащи души. Отворете съзнанието и сърцето си за тях и им дайте шанс. Не се съсредоточвайте само върху негативното, върху недостатъците им, а вместо това се отворете за различията им, защото никой не е идеален.

5. Обичайте себе си

Ако искате да намерите любовта следващата година, това няма нищо общо с човека, когато искате да обичате, нито пък с начина, по който да го намерите. Всичко е свързано с вас. Намерете себе си, обичайте себе си и живота си толкова много, че да го излъчвате. Тогава ще намерите любовта, защото ще привлечете хора със сходно мислене и те ще ви обичат заради това. Всичко започва с вглеждане в себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    2 4 Отговор
    ТРЕВА ДА ОТВОРИШ БУЗИ ХАХААААААА И ШЕ ОТКРИЕШ ЛЮБОФТА
  • 2 НАЙ ПОСЛЕ НЕЩО НОРМАЛНО

    1 0 Отговор
    браво