6 Януари, 2017 05:15 2 171 0

Скандалът между Джони Деп и Амбър Хърд продължава

  • деп-
  • хърд-
  • адвокати-
  • съд
Скандалът между Джони Деп и Амбър Хърд продължава - 1
Снимка: БТА/АР

Разводът между Джони Деп и Амбър Хърд бе един от най-шумните през изминалата година, но въпреки че мина, се оказа, че отношенията между двамата съвсем не са се подобрили.

Съвсем скоро адвокатите на блондинката обвиниха Деп, че не е спазил договореното и не е изплатил договорената сума от около 7 милиона долара в срок.

Отговорът на неговите адвокати пък е, че обвинението е просто поредният опит да се „разширят нейните 15 минути слава“.

„Офертата на Амбър Хърд е просто отчаян опит да остане по-дълго под прожекторите“, обяснил адвокат на звездата от „Карибски пирати“.

53-годишният актьор се съгласи да плати на бившата си половинка 7 милиона долара, след като се разведе с нея след 15-месечен брак. По-късно стана ясно, че той не е изплатил тази сума, но според адвоката на Деп, актрисата се опитала да си приспадне допълнително неоправдано високи адвокатски такси.

Според адвоката на Амбър обаче става въпрос за „куц опит от страна на господин Деп и неговия екип да не плати парите, които дължи на клиента ми“. Сумата, която Деп трябваше да плати на Хърд щяла да отиде за болни деца и жени в нужда.

Разводът между двамата бе уговорен през август миналата година. Миналата седмица екип на Амбър подаде иск в съда в Лос Анджелис с надежда да бъде ускорено плащането на Джони. Според адвокатите на актрисата, Джони не е изпълнил съдебното решение като е просрочил времето, в което е трябвало да внесе сумата, включително звездата не е прехвърлил своя Range Rover на името на Амбър.

Двойката се срещна на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“ през 2011 г. Заради Амбър, Деп се раздели с дългогодишната си приятелка Ванеса Паради, от която има две деца.
Хърд пък реши бурно да се раздели с Джони като го обвини в честа злоупотреба с алкохол и упойващи вещества.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА