Last news in Fakti

5 Януари, 2017 17:33 3 572 3

Погребение със стриптизьорки върху джипове (ВИДЕО)

  • стриптизорки-
  • погребение-
  • джипове

Колоритна традиция в Тайван

С шоу на оскъдно облечени танцьорки на пилон беше почетено погребението на представител на властите в Тайван, съобщи Taiwan News.

Тунг Хсианг е бивш говорител на съвета на общината Чиай. Погребението му беше отбелязано от шествие на 50 джипа, върху които на пилон танцуваха оскъдно облечени жени.

Интересното е, че подобни шоу програми на такива погребения не са рядкост в тези райони. Танцьорки и стриптизьорки обикновено биват викани, за да може на погребението да се съберат повече хора. В този случай те изпълниха целта си и огромни тълпи от хора последваха погребалната процесия. В Китай традицията беше ограничена през 2015 г., но в Тайван все още е нещо обичайно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ядесереитн

    4 0 Отговор
    Тва е идея, кога умра и аз искам така! Кадъни, ядене и пиенье на корем, а не сълзи, сополе и някой проскубан поп!
  • 2 Morgoth

    4 1 Отговор
    Ако умра ил загина,
    поп не мой да викате,
    вии на гроб да ми дойде,
    оро да заиграте.
  • 3 ДЕПУТАТ

    3 0 Отговор
    Това струва много пари тия в тайван крадът повече и от нас