9 Януари, 2017 07:00 4 852 0

Вашият хороскоп за днес, 09.01.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • водолей-
  • стрелец

Козирог
Бъдете премерени в думи и дела. В противен случай са възможни разочарования, а това едва ли го желаете. Успешно ще разрешите въпрос, който ви тревожи от доста време. Благодарение на упоритата си работа днес ще постигнете напредък и заслужено признание от началници.

Водолей
Бъдете разумни и не рискувайте нищо, което не можете да си позволите да изгубите. Оставете конфликтите настрана, те едва ли ще ви помогнат да решите проблемите си. Денят е подходящ за нови начинания и нова насока на интересите ви.

Риби
Предстои ви натоварен ден. Бъдете гъвкави при взимане на решения. Хубавото е, че ще извлечете полза от всичко, което се случва около вас. Личните ви дела се развиват според очакванията ви.

Овен
С разум и премерени действия ще избегнете риска и ще постигнете намеренията си днес. Но напрежението ще расте и се подгответе за повече емоции. Възможно е да възникнат здравословни проблеми. Вземете мерки.

Телец
Гаранция за добре свършената ви работа днес е отношението на колегите и началниците ви. Но най-вече собственото ви удовлетворение. Ще се поизмъчите, но резултатите ще са отлични. Финансови успехи ще имат деловите представители на знака.

Близнаци
Ще ви притиснат срокове в службата и това ще затрудни общуването с вас. Въздържайте се от критични забележки, колкото и да мислите, че сте прави. Бъдете по-търпеливи и не предизвиквайте сами събитията.

Рак
С ново мислене ще се впуснете към реализация на идеите си. Настроението ви ще е добро и резултатите от работата ви също. Добре е да изпреварите предстоящ здравословен проблем, като се посъветвате със специалист. Пазете се от прекомерни емоции.

Лъв
Денят ви ще бъде успешен. С позитивно мислене и добро настроение ще свършите всички задачи в срок. Не приемайте предложение за нова работа, сега не е най-подходящото време за такава промяна.

Дева
На повечето от вас им предстои ново начало. При някои то е свързано с работното място, а за други е от личен характер. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще разгърнат скритите ви възможности.

Везни
Натоварен ще бъде денят ви. Оставете нещата, които не са ви ясни на специалистите и се заемете с по-реалистични задачи. Развийте потенциала си и ще се гордеете с постиженията си.

Скорпион
Основателно се надявате на положителни промени в живота си. Не изпреварвайте събитията. Ако сте по-търпеливи ще останете удовлетворени от случващото се. Семейните проблеми ще се решат по-бързо, ако включите в обсъждането им и другите членове на фамилията.

Стрелец
Предстоящо събитие ще ви накара да се почувствате напрегнати и е възможно вълнението да ви дойде в повече. Дайте си глътка въздух и мислете положително. Нещата ще се развият така, както ги планирате вие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА