10 Януари, 2017 01:45 1 257 0

Контузия осмислила живота на Линдзи Лоън

  • лоън-
  • пръст-
  • контузия-
  • цел
Контузия осмислила живота на Линдзи Лоън - 1
Снимка: БТА/АР

Линдзи Лоън се кълне, че вече е нов човек и няма да се забърква в скандали. 30-годишната актриса дори заличи половината си профили в социалната мрежа и твърди, че ще се посвети изцяло на хуманитарните си проекти. Новата ѝ житейска философия била вдъхновена от инцидента в Турция през 2016, където част от пръста на ръката ѝ бе откъснат при риболов и пришит обратно след това.

„Толкова съм развълнувана заради тази нова глава в живота ми. Това че загубих част от пръста си и после си я върнах бе сред най-хубавите неща, които са ми се случвали. Ако не се бе случило, нямаше да загубя част от себе си и после да разсъждавам върху това, докато медитирам. Нямаше да остана в Турция и да разбера какво е да загубиш крайник“, сподели пред MailOnline звездата.

Мениджърът на Линдзи и нейните близки са много щастливи от решението ѝ да промени имиджа си и да се посвети на хуманитарни каузи като оказване на помощ на сирийски бежанци в Турция, което прави в края на миналата година.

„Много сме щастливи, че Линдзи е толкова мотивирана и готвим нови хуманитарни проекти съвсем скоро“, коментира той пред медията.

Самата Линдзи призна, че планира да се върне в Турция и да продължи да помага на бежанците там.

„Няма точна дата на заминаването ми, зависи как се чувства Турция след атентата в Истанбул. Не, че каквато и да е атака може да ме спре да помагам на нуждаещите се“, категорична бе Лоън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА