Last news in Fakti

14 Януари, 2017 15:33 885 0

Ревю на Дзеня откри Седмицата на мъжката мода в Милано

  • седмица на модата-
  • милано-
  • дзеня-
  • ревю-
  • мода

Шоуто на Дзеня беше първото от предвидените 37 ревюта, които ще бъдат представени в Милано

Ревю на италианската модна къща Ерменеджилдо Дзеня, вдъхновено от 50 и 60-те години на миналия век,откри Седмицата на мъжката мода в Милано, предава Би Би Си.

Артистичният директор Алесандро Сартори ознаменува завръщането си в марката като проведе дефилето си в хангара "Бикока" с обща площ от 15 хиляди квадратни метра и височина 30 метра.

Неговата колекция есен-зима 2018 беше с осезаеми градски акценти, като съчетаваше изисканост и удобство. Редуваха се къси с дълги палта, костюми и анораци, предназначени за няколко генерации и представени от манекени, дошли от целия свят. Костюмите бяха предимно от кашмир и коприна, а блейзерите бяха съчетани с пуловери с шпиц.

Вечерно време мъжът според Дзеня трябва да носи смокинг с жакардови мотиви, с широки панталони с ципове на глезените. Шоуто на Дзеня беше първото от предвидените 37 ревюта, които ще бъдат представени в рамките на Седмицата на мъжката мода в Милано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА