Last news in Fakti

16 Януари, 2017 00:00 2 579 2

Нина Добрев заедно с Леонардо ди Каприо?

  • ди каприо-
  • добрев-
  • екопроекти-
  • интимност
Нина Добрев заедно с Леонардо ди Каприо? - 1
Снимка: БТА/АР

За евентуална интимна ескалация между нашето момиче в Холивуд Нина Добрев и фамозния Леонардо ди Каприо се говори отдавна. Преди време, когато тя беше гадже с Остин Стоуъл, Лео я беше поканил на благотворително парти на частната си яхта и се държа, по думите на очевидци, съвсем настъпателно към момичето от "Дневниците на вампира".

Сега обаче нещата са стигнали до нов етап - Лео искал да включи Нина към екопроектите си, тъй като смятал, че тя би била страхотен посланик на глобалните му идеи. Добрев, разбира се, нямала нищо против и отдавна искала да работи в един отбор с Ди Каприо.

"Нина е на идеалната възраст да започне нещо, което всеки холивудски актьор прави - да разшири дейността си, да излезе от капана на киното, да стане личност с много по-широко културно поле на действие. Ди Каприо знае това и й дава златен шанс. Това обаче може да доведе и до други последствия за двамата, от интимен характер", издават близки до звездите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мео

    4 1 Отговор
    Няма да стане. Лео сваля само руси.
  • 2 Ивчо

    2 1 Отговор
    Това момиче не е "ваше"