20 Януари, 2017 14:00 2 503 1

Грозна ли съм? (ВИДЕО)

  • грозен-
  • грозна-
  • самочувствие
Грозна ли съм? (ВИДЕО) - 1

Всички имаме дни, в които не се чувстваме в най-добрата си форма, но кога това се превръща в проблем? Около 10 000 души на месец пишат в Гугъл фразата " Грозен/грозна ли съм?".

Меган Рамзи, създател на програмата за повишаване на самочувствието Dove Self-Esteem Project, смята, че повечето от тях са млади момичета. В тази своя много обезпокоителна реч за TED, тя ни запознава с изненадващите въздействия, които може да oкаже ниското самочувствие - от понижаване на успеха в училище до пристрастяване към наркотици и алкохол.

Рамзи споделя и важните неща, които всички ние можем да направим, за да променим тази реалност.

Вижте видеото (може да заредите субтитри на български език от иконката долу вдясно, която се визуализира след стартиране на видеото):


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Екста си си Вени,не се притеснявай!Ако имаш нужда от утеха просто ми пиши.