Last news in Fakti

23 Януари, 2017 00:02, обновена 23 Януари, 2017 10:20 2 327 3

"Лъвицата" спипа Крисчън Слейтър (ВИДЕО)

  • mma-
  • аманда нунеш-
  • крисчън слейтър-
  • шоу-
  • видео

Коравата Аманда Нунеш направи малка бойна демонстрация на холивудската звезда от филмите Крисчън Слейтър.

Преди да се похвали граплинг уменията си, шампионката от UFC показа основни страйкинг техники, които тя ползва, в комбинация с впечатляващата си гъвкавост.

"Лъвицата" доказа на водещата на шоуто “Live with Kelly”, че независимо от височината на опонентката си, тя може да вкара в игра опасните си удари с крака.

След това Нунеш научи зрителите как при контриране на джудо хвърляне, тя успява да свлече „спаринг партньора” си, участвал в множество холивудски продукции.

Последва преминаване от контрол на главата и горната част на тялото му към така наречената позиция търтъл, от която взимането на гърба на Слейтър бе неизбежно. Финалната фаза – душенето, отне по-малко от три секунди и Нунеш осигури своята победа.

Припомняме, че само преди седмица Аманда Нунеш защити успешно титлата си срещу Ронда Раузи в UFC 207. Бразилката помете опонентката си с технически нокаут за по-малко от 2 минути.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАГНИ ВИДЕОТО

    2 1 Отговор
    Николов - видеото си забравил да сложиш!
  • 2 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    дайте видео
  • 3 смолата

    0 1 Отговор
    Милата девойка, широки рамене, разрастната долна челюст, пъпчици намазани с грим. Не осъзнава миличката какво ще й причинят стероидите, с които злоупотребява с години. Сърцето се уврежда, метаболизма се ускорява сега за сега, но при подтискане на ендогенната секреция (и жените си секретират по малко тестостерон от надбъбрека) я чакат само ужаси с напредване на възрастта. Има причина стероидите да са забранени, но лъжат младежите - както спортисти, така и по фитнесите само и само да изкарат някой лев. Тъжно ми е като промотират такива хора :(