22 Януари, 2017 17:00 2 157 1

Без секс и алкохол в името на стройната фигура

  • секс-
  • алкохол-
  • жертви-
  • диета-
  • шоколад

Да се откажеш и от майка си цел да отслабнеш!

Без секс и алкохол в името на стройната фигура - 1
Снимка: Shutterstock

Ново изследване във Великобритания разкрива невероятните неща, на които са готови хората, за да отслабнат. Проучването е публикувано през януари – месецът, в който хората се борят с натрупаните излишни килограми покрай трапезите по коледните и новогодишни празници.

Повечето от участници в анкетата признават, че се отказват от битката и не смятат да се борят с натрупаното тегло, но други са готови на големи жертви, за да достигнат желаната фигура.

Проучването сочи, че милион от жителите на Великобритания се признават за "пораженци" и предпочитат да се отдадат на сладки изкушения като шоколад, бисквити и торти.

Но един на 20 участници от изследването твърди, че е готов да преустанови отношения дори със собствената си майка, за да отслабне. 10% от ентусиастите да отслабнат биха се отказали от секса, а 3% – от алкохола, пише Daily Express.

Има и такива, които биха платили голяма сума пари и са готови да дадат стотици лири, ако това ще помогне да се отърват от килограмите и да придобият желаната фигура, колкото се може по-скоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    4 0 Отговор
    Хората склонни да дадат много пари за отслабване са много и навсякъде. Някой ден някой ще успее да изобрети вълшебното хапче и ще стане въшлив от пари. За момента обаче има един начин - правилно хранене и физическа активност.