Last news in Fakti

24 Януари, 2017 16:37 1 693 0

Нийл Антъни - готвачът на звездите с ново шоу по Food Network

  • готвач-
  • шеф-
  • нийл антъни-
  • гордън рамзи-
  • предаване-
  • food network
Нийл Антъни - готвачът на звездите с ново шоу по Food Network - 1

Всеки четвъртък от 26-ти януари, от 20 часа южноафриканецът Нийл Антъни ще готви на частни партита.

Зрителите ще видят невероятните менюта за най-изисканите вкусове.

Този нов сезон Нийл е поканен да готви в домовете на престижни приятели и клиенти, като им помага да бъдат домакини на незабравими събития.

Храната на Нийл винаги се откроява и впечатлява. В менюто му ще откриете всичко: от щраусово месо, през чийзбургери до сладолед от оризово мляко и браунита със “смъртоносна” доза шоколад.

Нийл Антъни е частен готвач, който живее в Южна Африка, но преди това прекарва 10 години в Лондон и работи заедно с най- добрите готвачи. Един от тях е Гордън Рамзи, чиито ресторанти имат общо 16 Мишлен звезди.

Нийл готви на знаменитости като Мадона, Виктория Бекъм, Елтън Джон, U2. И това са малка част от имената на звездите, които харесват ястията на шеф Антъни.

Гледайте рецептите на Нийл по Food Network, за да видите какво е менюто на звездните партита, ще видите невероятните гледки от луксозните домове на богаташите в Кейп Таун и други градове на Южна Африка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА