27 Януари, 2017 10:00 2 179 0

Вредите от здравословния живот

  • здравословен-
  • живот-
  • ted-
  • джейкъбс
Вредите от здравословния живот - 1
Снимка: Shutterstock

Всички говорим за здравословно и се стремим да го постигнем. Но в днешно време съществува група хора, които вече сякаш са преминали границата на здравословното… с прекалено здравословния си начин на живот и мислене, хора, които са подминали златната среда и са стигнали до крайности.

Добре е да се замислим какво прави начина ни на живот здравословен, кой и как определя тези стандарти и кое е най-важното в т.нар. “здравословен живот”.

Американският публицист, журналист и комик, автор на книгата "Да умреш здрав", А. Дж. Джейкъбс за период от една година следва всеки възможен съвет за здравословен живот — от използването на сериознo количествo слънцезащитен крем до носенето на каска, докато пазарува. В тази лекция за TED той споделя изненадващите прозрения, до които е достигнал благодарение на този нелесен експеримент — да живееш здравословно, с много хумор и проникновени изводи

Вижте видеото (може да заредите субтитри на български език от иконката долу вдясно, която се визуализира след стартиране на видеото):


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА