Last news in Fakti

27 Януари, 2017 07:00 4 059 0

Вашият хороскоп за днес, 27.01.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен-
  • близнаци

Водолей
Днес се предпазвайте от допускането на евентуални грешки в материален план. Уважавайте мнението на тези, с които се намирате в тясно сътрудничество на работното си място. Любовно разочарование.

Риби
Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи, стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Овен
Денят ви ще бъде напрегнат и натоварен. Вярвайте в себе си, изведете напред силните си страни, като потиснете нагласата си да поставяте всеки на мястото му. Проявете щедростта си към онези, които обичате, а и не само към тях.

Телец
Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на ваши колеги. Не подписвайте договори, ако не сте сигурни в решенията си. Проблем от битов характер ще наруши финансовата ви стабилост.

Близнаци
Днес работата ви ще спори и ще получите признание от висшестоящи и колеги. Не влагайте пари в инвестиция, която може да носи доста рискове. Проучете обстоятелствата и тогава действайте. Не забравяйте за поет ангажимент към ваш приятел.

Рак
Днес не се претоварвайте на работното си място. Бъдете последователни и прецизни в действията си и ще постигнете добри резултати. Проучете възможностите за по-добра професионална реализация или повишаване на квалификацията си.

Лъв
Днес се стремете към солидно укрепване на позициите ви на работното място. Стремете се до край да се справяте с ангажиментите си в професионалната сфера, защото само така ще достигнете до баланса във всички посоки.

Дева
Днес ще се запознаете с обстоятелствата около създал се проблем и ще предприемете нужните стъпки за решаването му. Дипломатично ще отклоните предизвикателствата и няма да коментирате нечии недостатъци, дори и да имате основание за това.

Везни
Днес бъдете стриктни и съвестно изпълнявайте служебните си ангажименти, по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Не се опитвайте на угодите на прищявките на ваши близки. Обърнете внимание на здравето си.

Скорпион
Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да се приспособят към новите условия на работа в професионалната сфера. Възможно е да се сблъскате с проблеми от материално естество, които едва ли ще бъдат лесно преодолими. Не взимайте прибързани решения.

Стрелец
Професионално ще се подготвите за предстоящите си изяви, с което ще затвърдите името си и ще повишите финансите си. Философски ще загърбите проблемите си и ще устремите поглед напред, има още какво да ви развълнува. Не позволявайте да ви забъркват в интриги.

Козирог
Днес действате хладнокръвно, за да се справите на време с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Изгодни ще са всички положения, идващи от контактите със заобикалящия ви свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА