26 Януари, 2017 18:15 2 007 6

Израелeц вбеси Банско с голи снимки

  • банско-
  • снимки-
  • голи

Недоволство в социалните мрежи

Израелски турист скандализира Банско, след като пусна в социалните мрежи свои голи снимки до православния кръст на връх Тодорка в Пирин планина.

Оз Резенберг е татуист от Израел, който пристигнал на почивка в Банско, за да кара сноуборд, съобщи местният сайт "Денят".

По неясни причини чужденецът решил да се "увековечи" гол по прашки до православния кръст със сноуборда си. След това публикувал снимките си в профила си във Фейсбук и Инстаграм.

Фотосите вбесиха банскалии и хиляди гневни потребители на социалните мрежи заклеймиха поругаването на християнския символ.

Това е оскверняване на православието, не е редно напушени или дрогирани чужденци да се гаврят с вярата ни, да бъде намерен и наказан", това бяха само част от коментарите на възмутените банскалии, залели социалните мрежи в отговор на провокацията.

Преди време пиян и дрогиран английски турист се бе изгаврил с паметника на Хаджи Вълчо в Банско по същия начин, снимал се и пуснал кадрите в мрежата.

Възмутени от поредната грозна сцена банскалии подадоха жалба в кметството, в която настояват органите на реда да се сезират, да бъде издирен израелецът, който не е анонимен и да се накаже за деянието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    8 1 Отговор
    Welcome to Auschwitz...

    Коментиран от #5

  • 2 1234

    7 1 Отговор
    Една солидна глоба,и да се изгони от страната.
  • 3 тъй тъй

    6 1 Отговор
    А добър ден, вие сега ли разбрахте, колко са нагли и нахални израелските туристи !? Цялото черноморие е пропищяло от техните представители !
  • 4 Townboy

    3 1 Отговор
    чифутско псе! Поне доказва твърденията че много ни мразят (нас християните).
  • 5 ЪКЧ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Брат ми":

    ARBEIT MACHT FREI...
  • 6 Кака Гинка

    2 1 Отговор
    Какво ли щеше да се случи с въпросните туристи,ако се бяха щракнали така пред някоя джамия? И дали ние трябва да сме толкова либерални,когато се гаврят с нашите светини?