29 Януари, 2017 02:45 847 2

Правят филм за развода на Пит и Джоли

  • джоли-
  • пит-
  • документален филм-
  • развод-
  • халперин
Правят филм за развода на Пит и Джоли - 1
Снимка: БТА/АР

Връзката на Брад Пит и Анджелина Джоли е предмет на нов документален филм, дело на разследващия журналист Йън Халперин, научи Cosmopolitan. 52-годишният Халперин обещава да разкрие всички интимни детайли около раздялата на супер двойката и заявява, че двамата са живеели разделени повече от година преди развода.

„Йън е проследил всяко кашляне и кихане на двамата през годините и ще разкрие причините за развода им“, каза източник пред таблоида The Sun.

Брад и Анджелина в момента са по средата на разгорещен развод и според медиите документалният филм е последното, от което се нуждаят. Междувременно, Пит се вижда с децата си по-често през последните седмици и според източници е много по-щастлив.

„Изглежда, че той е много по-позитивно настроение. Нещата изглеждат по-добре“, каза източник. В края на миналата година, двойката излезе с първо общо изявление след раздялата.

Общото изявление, цитирано от CNN гласи: „Двете страни и адвокатите им подписаха съгласие да запазят личния живот на децата и семейството си, като оставят всички документи поверителни и наемат частен адвокат, който да вземе всички съдебни решения и недовършени уговорки“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    2 0 Отговор
    КОЙ го вълнува развода на тоя двамката?!?!?!
  • 2 Скорпион

    0 0 Отговор
    Е няма що ще бъде фаворит за награда малина