29 Януари, 2017 10:55 4 284 5

Сексапил в тесни дънки за закръглени жени

  • секси-
  • дънки-
  • закръглена
Сексапил в тесни дънки за закръглени жени - 1

Модните тенденции обикновено се представят от слаби и дългокраки модели, което често кара някои жени да си мислят, че конкретни дрехи не биха били подходящи за тяхната нетолкова слаба фигура.

По-пищните рядко се осмеляват да носят тесни дънки дънки, които ще подчертаят несъвършенствата на фигурата им. Истината е, че има начини да изглеждате прекрасно в прилепнали по тялото дънки и без да сте с мерки на модел. Ето какви правила трябва да следвате за тази цел:

Размерът

Изборът на неподходящ за тялото ви размер дънки е най-лошото нещо, което може да причините на фигурата си. Носенето на по-малък размер дънки загрозява фигурата ви. От изключително значение е да изберете подходящия размер за вас.

Средна или висока талия

Пробвайте дънки със средна или висока талия - в момента те са актуални и, освен това, перфектно прикриват закръгленото коремче.

Цветът

Тъмните цветове създават оптична илюзия за по-слаб силует, затова избирайте черни или тъмносини дънки.

Останалата част от тоалета

Избирайте блузи, пуловери, сака и якета над средата на бедрата ви, за да балансирате силуета си. Използвайте ярки аксесоари, които ще насочат вниманието на околните към по-привлекателните части на тялото ви, а не към недостатъците на фигурата ви.

Акцент върху талията

Фигурата тип "пясъчен часовник" е най-женствена и атрактивна за мъжете. За да получите правилните пропорции на горната и долната част на тялото си, е достатъчно да акцентирате върху талията. За тази цел коланите са най-доброто решение.

Обувките

Не носете обувки с каишка около глезена, които оптично скъсяват крака. За визуално удължаване на фигурата избирайте обувки в същия цвят като дънките или пък такива с телесен цвят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вени ап

    0 0 Отговор
    Ахх тази Вени,на бати душицата!
  • 3 Бай Този

    1 0 Отговор
    Вени това е за така наречените ПУХКАВЕЛКИ нали?

    Коментиран от #4

  • 4 Бай Село

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Този":

    На таквизе гойни мадами, у наше село им викаме свинки. "Я па тая свинкая - пак се е ослончила"
  • 5 Mayka Tereza

    0 0 Отговор
    Po- dobre porodista pishtna kobilka.....otkolkoto dragliva suha kranta...xaxaxxa...