3 Февруари, 2017 09:00 2 257 1

6 правила за щастлива ваканция с любимия

  • ваканция-
  • почивка-
  • отпуск-
  • партньор-
  • правила
6 правила за щастлива ваканция с любимия - 1
Снимка: Shutterstock

Дългоочкаваната почивка с любимия може да се превърне в истински кошмар за двама ви, изпълнена с конфликтни ситуации и разочарования, ако не спазвате определени правила, ето кои са те:

1. Предварително обсъждане

Поговорете си предварително как всеки си представя ваканцията и какви са предпочитанията ви. Дали искате да се скриете от тълпата или търсите нови места за спорт и забавление, дали си мечтаете за романтична атмосфера или предпочитате да сте в приятелска обстановка.

2. План за действие

Когато изберете мястото, направете план за действие. Така ще сте предварително наясно какво си представя всеки и ще имате повече идеи за хубавото си изкарване на почивката. Предвидете и свободно време за лични предпочитания на всеки, ако има такива, които не харесват на другия.

3. Забравете за работата

Занимаването със служебни ангажименти е най-честата причина за конфликт в двойката по време на отпуск. Предварително се уговорете те да останат на заден план.

4. Оставете спорните теми вкъщи

Разберете се да не обсъждате неприятни или спорни теми по време на ваканцията си. Така ще избегнете излишното напрежение.

5. Определете бюджета

И двамата трябва да сте наясно и да сте съгласни със сумата, която предвиждате да похарчите за почивката. Определете с какви финанси ще разполагате, за да не стават драми за един сладолед в повече или едно питие допълнително.

6. Не правете изненади и давайте повод за ревност

Когато е на почивка, човек се отпуска и му хрумват необичайни от ежедневното му поведение действия. Внимавайте да не шокирате партньора си, както и да не провокирате ревността му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 1 Отговор
    Е ми Венче разбрах тЪ,стЕгай куфара и да вЪрИм на морИе!??!