Last news in Fakti

31 Януари, 2017 14:53 938 0

Безопасни и безболезнени процедури – бъдещето на естетичната медицина

  • медицина-
  • килограми-
  • кожа
Безопасни и безболезнени процедури – бъдещето на естетичната медицина - 1

Удовлетворението от постигнатите резултати за намаляване на излишните килограми с фитнес и здравословен режим на хранене е огромно и може да бъде помрачено само от едно нещо – отпуснатата кожата.

При много от нас отслабването предизвиква загуба на еластичност в кожата и неприятно увисване и сбръчкване, с които дори усилените тренировки и стягащи лосиони не могат да се справят.

Как да се справим с този проблем? В единия случай просто свиваме рамене и философски си казваме, че човек не може да има всичко… А в другия - даваме шанс на съвременните неинвазивни методи в естетичната медицина за справяне с несъвършенствата по тялото и лицето.

Възможно ли е да се отървем от излишните мазнини, а кожата ни да изглежда подмладена и стегната без хирургия?

Напредъкът в технологиите използвани в естетичната медицина дава категоричен отговор на този въпрос – ДА!

BTL Exilis Elite е един от най-добрите примери за ефективността от новаторските методи в медицината, с които ще забравим завинаги за проблеми, като бръчки, целулит, отпусната кожа и упорити мазнини. Технологията, с която работи Exilis е комбинация от ултразвук и радиочестота.

Терапията е неинвазивна и безболезнена и едновременно с това е изключително ефективна, защото действа директно в тъканите на тялото.

Процедурите на Exilis Elite спомагат не само за бързи резултати за изглаждане на кожата и топене на мазнините, но и за дълготрайно подобряване на здравето и регенериране на кожата. Терапиите са безвредни и безболезнени. Благодарение на нарастващата популярност на уреда, радиочестотните терапии с Exilis стават все по-достъпни за всеки, който иска да сбъдне мечтата си за изваяно тяло и подмладена кожа.

Сред големите предимства на иновативната технология, разработена от БТЛ Индъстрийз е стимулирането на кръвообращението в проблемните области и образуването на нов колаген. Положителните резултати от терапиите се забелязват след първите няколко процедури. Пациентите се наслаждават на по-стегната кожа и намаляване на обиколката с няколко сантиметра.

Благодарение на селективното третиране на мастните депа, позитивните ефекти от процедурите с радиочестотната терапия на Exilis продължават седмици след последната сесия. Иновативната терапия е най-добрият начин да постигнете перфектна форма и атрактивна визия без болка и оперативни манипулации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА