31 Януари, 2017 15:19 809 0

Подкрепи любимите си заведения и спечели страхотни награди

  • заведения-
  • награди-
  • go guide

Списание Go Guide номинира най-добрите заведения, читателите ги избират

За втора година списание Go guide събира на едно място най-добрите заведения в София, всяко със собствено място в категорията, която най-много му отива. Всяка номинация е своеобразно потупване по рамото за доброто представяне през годината, изразяващо се и в отличителен Recommended стикер, гордо греещ на неговата витрина.

С времето конкуренцията стана все по-голяма, право пропорционално на търсенето на качествена храна, запомнящо се преживяване, приятен интериор и обслужване на ниво. Така се появи и нуждата от GO FOOD & DRINK AWARDS – инициативата, която има за цел да строи в отделна редица най-добрите от добрите и да връчи заслужена награда на любимите места на публиката, както и на самата публика за активността. Защото хората, които държат гласът им да бъде чут, всъщност са виновниците за все по-голямото старание в представянето на всички софийски квалитетни локации.

GO FOOD & DRINK AWARDS 2016-2017 номинира заведенията в 18 категории, а голямата отговорност по избора на победителите се пада на читателите.

Всеки, който иска да подкрепи любимото си място, може да го направи на awards.goguide.bg. Един от всички гласували ще спечели Премиум СПА уикенд за двама с ексклузивни условия в райското кътче Riu Pravets Resort. А номинираните заведения подаряват 90 ваучера за консумация на тяхна територия.

Накрая на гласуването всеки има възможност да покани приятели, като всеки трима от тях, които също отбележат своите фаворити, носят +1 записване в жребия за наградите.

Сайтът за гласуване ще е активен до 16 февруари, а победителите ще бъдат обявени на официална церемония на 24 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА