1 Февруари, 2017 10:00 2 480 0

Как да шашнем света

Да започнем деня ударно

Как да шашнем света - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият изпълнителен директор на Fortune 500 Роб Ливинсън набира милиони долари за Университета Лин в Бока Рейтън, Флорида, в настоящата си роля на филантроп. Той е изумителен човек, но това, което го прави такъв, е не неговият успех, а мирогледът му.

„Успешната личност трябва да се вълнува и да има позитивна нагласа“, казва той. „Ако вие се вълнувате това ще даде пример на всички други в организацията“.

Ливинсън вярва, че когато ставаме от леглото сме изправени пред два избора: да бъдем съдити и нещастни или да бъдем развълнувани и въодушевени. Тук са изброени 8 негови съвета как да започнете деня, чрез които да предадете въодушевлението си на целия свят:

1. Прочетете траурните обяви във вестника и си помислете колко сте щастливи, че не сте сред тях.

2. Помислите за всички неща, които искате да направите, осъзнайте, че часовникът тиктака и че нямате всичкото време на света, за да ги осъществите.

3. Погледнете любимите хора до вас и помислете какво ще допринесете за техния живот в бъдеще.

4. Още със ставането сутринта си пуснете хубава музика.

5. Правете упражнения всяка сутрин, за да раздвижите жизнената си енергия.

6. Винаги планирайте повече, отколкото можете да свършите в определен ден, за да нямате търпение да започнете на следващата сутрин.

7. Смейте се много и се опитайте да бъдете вълнуваваща личност.

8. Забравете понятията „прекалено стар“ или „прекалено млад“ и давайте смело напред!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА