Last news in Fakti

3 Февруари, 2017 11:47 10 592 3

Легендата Тони Монтана се завръща на екрана (ВИДЕО)

  • ал пачино-
  • диего луна-
  • белязаният

Мексиканският актьор Диего Луна ще бъде звездата в римейк на филма "Белязаният"

Мексиканският актьор Диего Луна ще бъде звездата в римейк на филма "Белязаният", съобщи ЮПИ.
37-годишният Луна ще се превъплъти в образа на кубинския наркобарон Тони Монтана в нова версия на филма от 1983 г. с участието на Ал Пачино.

Стана ясно, че режисьорът Антоан Фукуа няма да заснеме новия филм поради претоварения си график във връзка с работата си над сериала "The Equalizer". От компанията "Юнивърсъл пикчърс" са се срещнали с други режисьори, за да се избегне отлагането на филмовата продукция, пише Варайъти.

Фукуа увери, че много иска да заснеме филма, но не разполага с необходимото за целта време. Най-новият сценарий на римейка на "Белязания" е написан от Терънс Уинтър. Продуценти на новия филм ще са Марк Шмугър и Мартин Брегман.

Излезлият по екраните през 1983 г. филм "Белязаният" е базиран върху едноименна лента от 1932 г. и събра над 65 милиона долара приходи от прожекции. Новият филм ще пресъздаде основното в двете версии от 1983 г. и 1932 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    5 2 Отговор
    Пачино е БОГ!

    Коментиран от #2

  • 2 гощо

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Реалата":

    УСПОКОЙ СЕ!!!! Само актьор е!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Реалата

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "гощо":

    Божкеееееееееееееееее....