5 Февруари, 2017 01:15 1 912 0

Райън Рейнолдс получи наградата "Бухнал пудинг" (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • бухнал пудинг-
  • дедпул-
  • райън рейнолдс

Отличието се връчва всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса

Райън Рейнолдс получи наградата "Бухнал пудинг" (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Канадският актьор Райън Рейнолдс беше отличен на шеговита церемония с наградата "Бухнал пудинг" за Мъж на годината, присъждана от театралната трупа на студентите в Харвардския университет, предаде Си Ен Ен.

Отличието се връчва всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса.
Връчването на наградата - златна форма за пудинг, по традиция се предшества от костюмен парад по улиците на Кембридж.

Райън Рейнолдс получи наградата "Бухнал пудинг" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Райън Рейнолдс получи наградата "Бухнал пудинг" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тъй като церемонията се организира на територията на "Ню Ингланд Пейтриътс", Райън Рейнолдс беше помолен да се пошегува с куотърбека на тима по американски футбол Том Брейди. "Знаете, че сме в Бостън, нали?", попита уж колебливо актьорът. След това Рейнолдс продължи с шегата си по адрес на спортиста, визирайки приятелството му с президента Доналд Тръмп, без обаче да довърши фразата: "Том, страхувам се, че уменията ти за гласуване са толкова лоши, колкото..."

Сред предишните носители на приза "Бухнал пудинг" за Мъж на годината са Робърт Редфорд, Дъстин Хофман, Робърт де Ниро, Клинт Истууд, Стивън Спилбърг, Харисън Форд, Робин Уилямс, Том Ханкс, Мел Гибсън, Джъстин Тимбърлейк. Миналата година отличието беше присъдено на Джоузеф Гордън-Левит.

В края на януари с приза "Бухнал пудинг" за Жена на годината беше удостоена актрисата и носителка на "Оскар" Октейвия Спенсър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА