Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 09:32 1 972 4

Монах търси секс в интернет

  • монах-
  • секс-
  • църква

Реакциите след репортажите на „Господари на ефира”

Монах търси секс в интернет - 1

„Този човек вече веднъж беше хванат в провинение. Беше изгонен от църквата. Той обаче не иска да се поправи. Църквата заклеймява хомосексуализма сред монашеството и клира. Това е неприемливо”, каза в предаването „Здравей, България” отец Силвестър. Така той коментира репортажа на „Господари на ефира”, от който става ясно, че монах търси ласки от мъже.

„В Стария завет се казва, че такива хора трябва да бъдат убивани с камъни. Новият завет е по-либерален и просто казва, че трябва да страним от тези хора”, допълни отецът.

Според него срещу този човек трябва да се вземат сериозни мерки. „Доволен съм, че този човек беше изобличен. Трябва да се работи в тази посока”, каза отец Силвестър.

„Записът е направен незаконно и не прикрива самоличността на човека”, заяви от своя страна Радослав Стоянов от Хелзинкския комитет. Според него това е нещо абсолютно неприемливо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    5 1 Отговор
    Не искал човека да се поправи?!?!!?Ааахахахахахахха!!!!! Тай да не е крадец,че да се поправи?!?!? Той си е обикновен п...раст,те така се раждат,не са виновни!??!? Ние като искаме контакт с жени?!?!?? Трябва ли да се поправим? Така е устроен този момент в природата?!?!? Някой се раждат объркани и то според нас и не може да се поправят?!??
  • 2 681

    3 0 Отговор
    А това че п....стията се толерира е абсолютно поправимо. Не ми пречат, но да не ми ги набутват пред очите, и да не им се прави евала. В моя клас п...ли нямаше или поне са били прикрити. Сега са повече от нормалните... А на вас п...руги, соросоидни от Бхк, продажници без корени времето ви изтича. Не ни учете как да живеем. И вас ще надживеем.... Да живее България

    Коментиран от #4

  • 3 йоци

    2 0 Отговор
    Какво ли щеше да пише в Стария завет за БХК.
  • 4 Трифонов

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "681":

    България е периферна територия със затихващи функции. Българите са лицемери, родоотстъпници и егоисти. Щом няма енергия в това общество, която да накара хората да останат в страната и да работят за нейното бъдеще, питайки не какво държавата ще направи за тях, а какво те биха направили за нея, значи няма енергия, която би могла да обезпечи бъдещето на тази нация. Ето защо е вече много по-разумно да се мисли какво ще се прави с тази територия след нас - българите. Очевидно на нас тя не ни трябва... иначе нямаше да я напускаме. Не ни е важна просто. Така че вината си е в нас. Както казах - лицемери, родоотстъпници, егоисти, алчни, завистливи, прости и абсолютно неграмотни (40% буквално неграмотни и 60 % функционално неграмотни). Това са ни проблемите! Не хомосексуализмът и соросоидите. Хората, като цяло са лоши, но ние българите сме още по-лоши хора!